ODZ

Rola środowiska IT w procesie badania sprawozdania finansowego

Kurs zalicza 8 godzin obligatoryjnego doskonalenia zawodowego w 2023 roku.

• Usystematyzowanie wiedzy uczestników odnośnie roli środowiska IT i jego wpływu na strategię badania sprawozdania finansowego.

• Podniesienie świadomości biegłych rewidentów odnośnie kluczowych ryzyk związanych ze środowiskiem IT oraz cyberbezpieczeństwem.

• Przedstawienie najlepszych praktyk odnośnie uwzględniania roli systemów IT w strategii badania sprawozdania finansowego.

Harmonogram zostanie dodany po ustaleniu terminu szkolenia.

Piotr  Woźniak

Wykładowca: Piotr Woźniak

biegły rewident, członek ACCA. Doświadczenie zdobywał w międzynarodowej firmie audytorskiej, gdzie zajmował się przeprowadzaniem badań i przeglądów sprawozdań finansowych. Posiada praktyczną wiedzę  i bogate doświadczenie w zakresie badania sprawozdań finansowych, sporządzania pakietów konsolidacyjnych, przekształceń sprawozdań finansowych zgodnie z MSR/MSSF i HGB oraz realizacji zleceń due diligence i wyceny przedsiębiorstw. Specjalizuje się w obsłudze rynków kapitałowych. Obecnie zarządza Grupą UHY ECA, między innymi sprawując nadzór nad departamentem audytu. Aktywność zawodową rozwija nie tylko poprzez kierowanie pionem usług audytorskich, ale również poprzez prowadzone szkolenia, artykuły i publikacje z zakresu rachunkowości w tym: „Rachunkowość zabezpieczeń”.

Dla osób, które uczestniczyły w innych kursach CE PIBR – 15% rabatu (340 zł netto).

• Proces edukacji w ramach kursu realizowany jest w oparciu o: autorskie wykłady prowadzone on-line, połączone z rozwiązywaniem zadań praktycznych, literaturę przedmiotu (akty normatywne) i ćwiczeniowe materiały szkoleniowe oraz samodzielną naukę słuchacza.
    • Kurs trwa 8 godzin lekcyjnych (godzina lekcyjna to 45 minut).
    • Zajęcia odbywają się na platformie clickmeeting. Wymagania techniczne dla uczestników szkolenia dostępne są tutaj.
    • Instrukcja połączenia w systemie clicmeeting dostępna jest tutaj.

Cena:
400,00 zł + VAT zw = 400,00 zł - koszt udziału dla biegłych rewidentów
400,00 zł + 23% VAT = 492,00 zł - koszt udziału dla osób nie będących biegłymi rewidentami

• 19 grudnia 2023 r. wpłać do 9 grudnia 2023 r. W tytule przelewu podaj symbol kursu "RIT20231219" oraz imię i nazwisko uczestnika kursu.

Zgłoś zainteresowanie szkoleniem

ODZ

Rola środowiska IT w procesie badania sprawozdania finansowego

Cena netto: 400 zł

Brak terminów. Jeżeli chcesz wziąć udział w tym szkoleniu, daj nam znać. Postaramy się zorganizować dodatkowy termin.